Friday, November 7, 2008

Pohon doa dari kalian..

I have a sad story to share with u..Danish..he's not feeling well..da sminggu die demam..skang ni die kena tahan kt ICU, Putra Specialist Hospital, Melaka..sian dier..aku leh imagine cmne keadaan dier skang ni..he just a little baby...umur pn xsampai sebulan..macam mane die nak hadapi sume ni..Ya Allah ,Ya Tuhanku.. pada Mu ku memohon.. Sembuhkanlah anak buahku..Bekalkan kekuatan kepadanya.. Berikanlah semangat buatnya bagi menghadapi semua ini.. Aminn..Amin Ya Rabbal Alamin..
Semalam aku YM ngan along..along cter pasal keadaan Danish..Sian sangat kat Danish..Can u juz imagine baby sekecil tu kena bernafas menggunakan oksigen.Tapi alhamdulillah,along kata demam die da kebah sket.suhu pun da turun.kuman pun da xder..Dier da leh minum susu..Da 2 ari dier pose..nurse bagi susu gune tiub..sian Danish..Wat teman2,doakan kesihatan Danish yer..Thanx..
"Danish sayang...Kuatkan semangat yer..Danish kena cepat sembuh...maksu sentiasa doa Danish..Even maksu xpernah belai Danish,tapi,maksu rase dekat sangat dengan Danish..Maybe sebab maksu slalu usap perut ibu Danish masa Danish dalam kandungan lagi..Cepat sembuh ye sayang..i luv u so much.."

4 comments:

cHmIe said...

Hye Adik...
Aha.. kita sesama doakan ea..
Danish sorg yg kuat semangat..Insya Allah.. AMin..
Da beri tindak balas yang baik.. Insya allah..
Adik, jaga diri bebaik tau..
Jgn risau keadaan Danish.. Kami ade menjaganya.. =)
he's gonna miss u so much..
take care ya..
all d best k..
lurve u much..

mizzsyaidris said...

i akan doakn tuk danish..

anak buah i pun name danish..hee

aishahZ said...

wa ye ke..anak buah u danish jgak..hehehe..
thanx tlg doakan...:)

bulanmenulis said...

Danish!!!!ni maksu Kema..nanti Danish da besar Danish baca tau..(tak tau la maksu aishah nanti kasi ke tak Danish bace..Maksu Ecah tu jahat sket..heheheh) Maksu pun doakan Danish cepat sembuh..kpd ecah pesan kat kak long ko..be strong..ingat ALLAH banyak2..kaklong aku pun pernah lalu benda yang sama..ko bagi la semangat kat die sebanyak yang mungkin...mase ni la die perlukan sokongan dari kuarga sangat2..k..kemsalam kat die..sori..aku lambat bace this post...