Thursday, January 8, 2009

speechless....

feeLinG unweLL..hope evrything will be ok as soon as possible.. dun like to be like diZ... miss my mOm+my daD+my siS+my bRO+dANiSh+my BBF+aLL my beLuv frIEnds... i gonnA miss u...



6 comments:

NORHAIZI said...

salam aisyah....laa...siannye...dugaan exam katakan. xpe...rest yang penting...jgn stress sgt,k...rindu awk n shida..huhu

aishahZ said...

thanx sis..

erm cuaca kot..hehe=)

maaf xcontact sis pasal usrah..

sdkt bz..maaf..nnt kmi msg sis ye..=)

tc..salam..

NORHAIZI said...

xpe jer...jgn risau pasal usrah...focus on your exam first...

am ahmad said...

Kirim salam ke RASHIDAH RADZALI deh

aishahZ said...

okeh..bereh..

nnt aku sampai kan deh salam mg tu..huhu...

mg wak np lening?..

kije doh ke..?

bkpe senyap lake lening..

dop igt doh ke aku..sedey..sob..sob..huhu..=(

am ahmad said...

Hai kawan Rashidah..
Budak2 semua dah ade 'kerja' masing2 sekarang kan.. Sebab tu senyap je.. Semua dah kerja, x kirala kerja ape pun except Arty, Haqqah n Faza kot..

Dengar2 bulan FEB konvo, meh la balik!!!!!

Aku mmg isi UPU untuk bidang penulisan, x tau la dapat ke tidak.. Aku kursus chef ni dengan DIN, sementara tunggu intake degree la.. Boring duk rumah..

Mu sedih jugak ke duk oversea? X payahla sedih deh, hehe.. Aku yg kat Mlaysia sendiri ni pun jarang sgt contact dgn budak2 ni..

TQ sampaikan salam aku.. Ade mase send new pic kalian deh.. Hehe..